Advertisement

Απεργια / OXI ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ... : Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο.

Απεργια / OXI ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ... : Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο.. Επίσης στην απεργία συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι. Με 24ωρη απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στον ηλπαπ στην κινητοποίηση που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα συνδικάτα με αιχμή το εργασιακό νομοσχέδιο. Πανελλαδική απεργία την πέμπτη (10/6): Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας κατεβάζουν «ρολά», συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.

Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Ευρώ, που είναι και η. Απεργία on the greek wikipedia.wikipedia el. Το left.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία αύριο τρίτη 4 μαΐου από τις 6 π.μ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ! - ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ! - ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ from elmekerkyras.gr
Το left.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία αύριο τρίτη 4 μαΐου από τις 6 π.μ. Εθνική απεργία σχεδιάζεται στη χώρα, σύμφωνα με την σβετλάνα τιχανόφσκαγια. Στις 10 ιουνίου η κινητοποίηση ναυτεργατικών σωματείων. Κάλεσμα στην απεργία της πέμπτης 10 ιουνίου με ανακοίνωσή του κάνει το συνδικάτο εργαζομένων επισιτιστικών και τουριστικών επαγγελμάτων λέσβου με συμμετοχή στην κινητοποίηση στις 10.30. 24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί. Εθνική απεργία διαμαρτυρίας ετοιμάζεται στην λευκορωσία. 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Στις 10 ιουνίου η κινητοποίηση ναυτεργατικών σωματείων.

Ευρώ, που είναι και η. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Εθνική απεργία διαμαρτυρίας ετοιμάζεται στην λευκορωσία. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας κατεβάζουν «ρολά», συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι. Περισσότερο τη συνδικαλιστική δράση και το δικαίωμα στην απεργία. Μεγάλη ταλαιπωρία στο λιμάνι του πειραιά: Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον. Απεργία έχουν εξαγγείλει για σήμερα οι παραγωγοί των λαΐκών αγορών, σήμερα 7 απριλίου σε πανελλαδική απεργία αποφάσισαν να προχωρήσουν οι πωλητές λαικών αγορών για την ερχόμενη. Κάλεσμα στην απεργία της πέμπτης 10 ιουνίου με ανακοίνωσή του κάνει το συνδικάτο εργαζομένων επισιτιστικών και τουριστικών επαγγελμάτων λέσβου με συμμετοχή στην κινητοποίηση στις 10.30. Απεργία on the greek wikipedia.wikipedia el. Στις 09:00 αναχωρούν τελικά τα πλοία. Η κυβέρνηση με το αντεργατικό τερατούργημα νομοθετεί τις 10 με 13 ώρες εργασίας την ημέρα, καταργεί την κυριακάτικη αργία. Ατομικές συμβάσεις, απλήρωτες υπερωρίες και μειώσεις μισθών φέρνει το νομοσχέδιο χατζηδάκη, τόνισε ο νάσος ηλιόπουλος και συμπλήρωσε πως αποτελεί ορόσημο η απεργία στις 10 ιουνίου.

Μεγάλη ταλαιπωρία στο λιμάνι του πειραιά: Εθνική απεργία σχεδιάζεται στη χώρα, σύμφωνα με την σβετλάνα τιχανόφσκαγια. Απεργώ (apergó, to strike, to withdraw labour). Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Τι φρέναρε την ύφεση στο τρίμηνο.

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ, ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 | ekeda
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ, ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 | ekeda from i1.wp.com
Ευρώ, που είναι και η. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Πανελλαδική απεργία στις 10 ιουνίου κήρυξε η γσεε. Εθνική απεργία διαμαρτυρίας ετοιμάζεται στην λευκορωσία. Απεργώ (apergó, to strike, to withdraw labour). Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Μεγάλη ταλαιπωρία στο λιμάνι του πειραιά: Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν.

Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! 24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί. Εάν δεν βλέπετε ανακοίνωση στην σελίδα αυτό. Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο. Ατομικές συμβάσεις, απλήρωτες υπερωρίες και μειώσεις μισθών φέρνει το νομοσχέδιο χατζηδάκη, τόνισε ο νάσος ηλιόπουλος και συμπλήρωσε πως αποτελεί ορόσημο η απεργία στις 10 ιουνίου. Κάλεσμα στην απεργία της πέμπτης 10 ιουνίου με ανακοίνωσή του κάνει το συνδικάτο εργαζομένων επισιτιστικών και τουριστικών επαγγελμάτων λέσβου με συμμετοχή στην κινητοποίηση στις 10.30. Μεγάλη ταλαιπωρία στο λιμάνι του πειραιά: Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Το left.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία αύριο τρίτη 4 μαΐου από τις 6 π.μ. Στις 09:00 αναχωρούν τελικά τα πλοία. Απεργία έχουν εξαγγείλει για σήμερα οι παραγωγοί των λαΐκών αγορών, σήμερα 7 απριλίου σε πανελλαδική απεργία αποφάσισαν να προχωρήσουν οι πωλητές λαικών αγορών για την ερχόμενη.

Εθνική απεργία σχεδιάζεται στη χώρα, σύμφωνα με την σβετλάνα τιχανόφσκαγια. Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον. Στις 09:00 αναχωρούν τελικά τα πλοία. Πανελλαδική απεργία στις 10 ιουνίου κήρυξε η γσεε. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ (GENERAL STRIKE) 18.10.2012 15:25 - YouTube
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ (GENERAL STRIKE) 18.10.2012 15:25 - YouTube from i.ytimg.com
Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Της τετάρτης 5 μαΐου, που αποφασίστηκε από τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων. Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

Στις 10 ιουνίου η κινητοποίηση ναυτεργατικών σωματείων.

24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Μεγάλη ταλαιπωρία στο λιμάνι του πειραιά: Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Απεργία έχουν εξαγγείλει για σήμερα οι παραγωγοί των λαΐκών αγορών, σήμερα 7 απριλίου σε πανελλαδική απεργία αποφάσισαν να προχωρήσουν οι πωλητές λαικών αγορών για την ερχόμενη. Τι φρέναρε την ύφεση στο τρίμηνο. Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο. Η κυβέρνηση με το αντεργατικό τερατούργημα νομοθετεί τις 10 με 13 ώρες εργασίας την ημέρα, καταργεί την κυριακάτικη αργία. Εάν δεν βλέπετε ανακοίνωση στην σελίδα αυτό. Απεργώ (apergó, to strike, to withdraw labour). Της τετάρτης 5 μαΐου, που αποφασίστηκε από τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων. Στις 10 ιουνίου η κινητοποίηση ναυτεργατικών σωματείων.

Posting Komentar

0 Komentar